Over SalsaRotterdam Events

SalsaRotterdam Events is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007. Het is gevestigd in Rotterdam en werkt voor klanten uit Nederland en Europa.

De oprichtster Birgitte Peters heeft inmiddels vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen volgens een origineel concept.

De kracht van SalsaRotterdam Events is dat het bewust kiest om te werken vanuit een kleine organisatie; alleen dan kunnen wij de persoonlijke aandacht bieden, die u verdient. U heeft steeds één en dezelfde contactpersoon. Samen komen wij tot het beste resultaat en dit op maat van ieders budget.

Ons netwerk daarentegen is uitgebreider dan ooit zodat SalsaRotterdam Events zich kan presenteren als een full-service evenementenorganisatie.

Via SalsaRotterdam Events heeft u toegang tot een totaalnetwerk om het hele traject van uw feestelijke evenementen of zakelijke evenementen te kunnen organiseren. Van voorbereiding tot uitvoering: creatieve conceptontwikkeling, evenementenorganisatie, catering partyservice, artiestenbureau, party decoratie en onze sfeervolle, unieke lokaties.

Benieuwd naar ervaringen van onze klanten?

Heeft u vragen?
Wilt u een samenwerkingsvoorstel (offerte)?
Of boeken?

Ook uw telefoontje is van harte welkom! U kunt mij mobiel bereiken op 0622550416, op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

SalsaRotterdam Events staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24406064.

Op dit moment zijn er géén vacatures of stageplaatsen beschikbaar.