Cocktails maken in Rotterdam Cocktails shaken op je vrijgezellenfeest-vrijgezellenuitje
Workshops Cocktails maken en eten in Rotterdam voor slechts €57,50

Gaat u een vrijgezellendagje met cocktails in Rotterdam organiseren? SalsaRotterdam Events helpt u graag om een geschikt programma op maat te maken. We hebben veel energieke ideeën in huis.

Onze vrijgezellenfeesten staan bekend als van een bijzondere sfeer. Samen plezier maken staat centraal. Ons doel is dat iedereen er een gezellige, vrolijke en onvergetelijke middag of avond aan overhoudt!

VEELGEVRAAGD! Combinatie Cocktail workshop - Diner. Succes gegarandeerd!HEERLIJK DINER NAAR KEUZE
Combineer uw Cocktail workshop met een lekker mediterraans tapas diner, Afrikaans diner, Frans diner of een andere keuken.

ACTIE! Combi-arrangement. Mediterraans tapasbuffet met 4 gangen. Onbeperkt eten op zaterdag in Rotterdam. Combinatie menu met cocktails maken voor maar €57,50- p.p.

BESCHRIJVING COCKTAIL WORKSHOP
Cocktails zijn een luxe verwennerij. Leer ze nu zelf maken!

Gezamenlijk leert u een aantal basistechnieken van cocktails maken. De cocktailshaker geeft uitleg over de achtergrond van de cocktail, de diverse methodes van maken en de verschillende likeuren. Vervolgens gaat u aan de slag en begeleidt hij u naar een juiste smaakbalans.

In een uur tijd bent u expert in het cocktailshaken, mixt u de verschillende likeursoorten en het fruit. Aan het einde van de workshop kijkt u met elkaar wie de mooiste cocktail heeft gemaakt.

De vrijgezel wordt tijdens de workshop in het zonnetje gezet.

We zorgen voor veel plezier in no time!

LOKATIE COCKTAIL WORKSHOP
Wij heten u van harte welkom op één van onze sfeervolle lokaties in Rotterdam.
Op uw eigen feestlokatie, een partycentrum of bij u thuis is ook mogelijk. We komen graag naar u toe.

SUGGESTIE PROGRAMMA
16.30-17.30 uur workshop Cocktails maken
18.00-21.00 uur Diner: drie-gangen-menu of buffet (vlees, vis, vegetarisch, hallal)

Datum en tijden zijn in overleg met u.g met u.

PRIJZEN
Vrijgezellenfeest combinatie cocktail workshop en diner: vanaf €57,50.
Om onze feesten voor particulieren betaalbaar te houden, zijn de vermelde prijzen inclusief BTW.

KLEIN BUDGET?
Onze tarieven zijn scherp, zeer scherp, maar als desondanks je budget niet toereikend is, kijk dan eens bij onze last minutes voor nóg voordeligere prijzen! Let wel: De data en tijden staan vast, je hebt dan niet meer de vrije keuze.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS: 7.
Ben je met minder dan 7 deelnemers? En ben je flexibel in de datum van je feest?
Ga dan naar: last minutes.

VRAGEN? Wij horen het graag! E-mail ons bij voorkeur. Wij denken met plezier vrijblijvend met je mee over de invulling van je programma.

BOEKEN? Doe dit tijdig zodat wij zo veel mogelijk aan je wensen tegemoet kunnen komen! boekingsformulier en boekingsvoorwaarden

pelgrim

VEEL PLEZIER! op uw vrijgezellendag-vrijgezellenfeesten-vrijgezellenuitje-vrijgezellenavond in Rotterdam (Zuid-Holland) of bedrijfsuitje-personeelsuitje-teamuitje-personeelsfeest-bedrijfsfeest-teambuildingsdag in Rotterdam (Zuid-Holland)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Korting voor combinatie duo workshops
SalsaRotterdam Events biedt u de mogelijkheid een combinatie te doen van verschillende workshops voor een korting van 25% op de volgende workshops.

Maak uw keuze:
1.Djembe workshop 6.Country workshop
2.Sabar workshop 7.Samba workshop
3.Afrikaanse dans workshop 8.Buikdans workshop
4.Limbo workshop 9.Streetdance workshop
5.Bollywood workshop 10.Tapas maken workshop

De korting geldt alleen als de workshops aansluitend plaatsvinden.

Unieke vrijgezellendag in Rotterdam of op lokatie. SalsaRotterdam Events heeft uniek concepten. U kunt vrijgezellenfeesten organiseren op de lokatie van uw wens. Of we komen naar u toe. Voor een vrijgezellendagje in Amsterdam, vrijgezellendagje in Rotterdam, vrijgezellendagje in Den Haag, vrijgezellendagje in Utrecht, vrijgezellendagje in Eindhoven, vrijgezellendagje in Tilburg, vrijgezellendagje in Groningen, vrijgezellendagje in Nijmegen, vrijgezellendagje in Haarlem, vrijgezellendagje in Arnhem, vrijgezellendagje in Breda, vrijgezellendagje in Apeldoorn, vrijgezellendagje in Enschede, vrijgezellendagje in Amersfoort. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend vrijgezellenfeest. Met deze tips wordt uw vrijgezellenavond een groot feest. Contact via contact_formulier.